maanantai 5. syyskuuta 2011

Rapakon takaa

Jenkit ovat Postcrossingin aktiivisimpia postikorttien lähettäjiä ja itsekin olen saanut sieltä jo 59 postikorttia. Tässä niistä muutama.

Etelä-Carolina on USA:n osavaltio itärannikolla. Tämän osavaltion lempinimi on "Palmetto State". Kortissa lukee myös muutama osavaltion motto ja ne ovat: "Prepared in Mind & Resources" sekä "While I Breathe, I Hope". Kortin lähettäjä Melcher asuu Etelä-Carolinan pääkaupungissa Columbiassa. Tällä kortilla kesti matkustaa 11 vuorokautta!


24.toukokuuta 2010 Bobby on lähetettänyt postikortin Kentuckysta. Love:n V:ssä näkyy Kentucky Derby. Laukkakilpailu järjestetään toukokuun ensimmäisenä lauantaina. http://www.kentuckyderby.com/


Yhdysvaltain toiseksi suurimman osavaltion Teksasin maskotti on karjarotu longhorn. Texas longhorn on vanha Villin Lännen vertauskuva, joka on tunnettu pitkistä sarvistaan, kuten nimikin sanoo. Marianne, kortin lähettäjä, asuu Austinissa.


Lopuksi vielä ihana kaupunkimaisemakortti New Mexicosta. Kortin lähettäjä, Dustin, on asunut Albuquerquessa (ompa vaikea kirjoittaa!) parisen vuotta ja on ihan rakastanut kaupunkiin. Kaupungin asukkaat ovat kuulemma erittäin ystävällisiä ja ilmasto on täydellinen esimerkiksi retkeilyyn ja pyöräilyyn.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti