keskiviikko 26. lokakuuta 2011

From China

Chinese postcards and stamps are so lovely. Birds are quite popular theme in stamps so that''s really make my day! Of course every card gets smile on my face.

Kiinalaiset kortit ja postimerkit ovat useimmiten aivan ihania. Merkeissä varsinkin on monesti suosittu lintuja ja se jos mikä piristää päivää! Tottakai jokainen kortti saa hymyn huulille.


Weibin from Shanghai, China told on his card that 2011 is Rabbit year and the next year will be Dragon year. I have told on my Postcrossing-profile that I'am dragon and  Weibin's wife are too! :) Dragon is a legendary animal symbolizing a noble or succesful man; a boy and a dragon are used together in this picture to express good wishes. Thank you Weibin!

Weibin Shanghaista mainitsee kortissaan, että 2011 on jäniksen vuosi kiinalaisessa horoskooppikalenterissa. Ensi vuonna on lohikäärmeen vuosi (minun vuoteni!) ja myös Weibinin vaimo on syntynyt lohikäärmeen vuotena. Lohikäärmettä on legendaarisesti käytetty symboloimaan jaloutta ja menestystä. Tässä kortissa on käytetty yhdessä poikaa ja lohikäärmettä ilmaisemaan onnentoivotuksia.

Li Shoubai: Longing to see one's son become a dragon

Jasmine had read my profile too and tells that she's dragon, too. Jasmine had pick beautiful peony postcard for me. Peony is China's national flower. And the stamps <3 Thank you Jasmine!

Jasmine on lukenut myös PC:n profiilini ja kertoo itsekin olevansa lohikäärme. Kortiksi Jasmine on valinnut kauniin pionin. Pioni on muuten kiinan kansalliskukka. Ja merkkeinä on jälleen aivan ihania lintuja!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti