perjantai 28. lokakuuta 2011

Some real beauties

I've received this Kaj Stenvall's postcard at December 2009 but there was no ID so I've cannot register it :( What a pity.

Olen saanut tämän Kaj Stenvallin kortin joulukuussa 2009, mutta voihan harmi, kun ID-tunnus on väärä! En siis ole päässyt rekisteröimään tätä korttia :(

Kaj Stenvall: "I recognize that I have entered into something", 1999

This painting is called "I recognize that I have entered into something" and it has made at 1999. Kaj Stenvall is finnish artisti and he is know for his duckpaintings.

Suomeksi tämä taideteos on nimeltään "Tunnistan eläytyneeni" ja se on tehty vuonna 1999. Kaj Stenvall on suomalainen taidemaalari, joka on tunnettu ankkamaalauksistaan.


This lovely ad-card I got for Mary from USA. The card is from hat shop company which really makes cool hats. Maybe some day I'll order some hats from there.

Tämän ihanan mainoskortin sain Marylta, joka kertoo, että kyseinen yritys tekee tosi hienoja hattuja. Ja kun kävin kurkkamassa heidän nettisivujaan, niin toden totta: voisin itsekin tilata tuolta vaikka ja mitä!


This great B&W-card shows the Latvian Railway engine from 1933. I love the card but even more I love the stamp. It's very unique! I think that it's the European Pine Marten. What do you think?

Tämä mustavalko-kortti esittelee Latvian rautateiden veturia vuodelta 1933. Kortti on ihana, mutta vielä enemmän tykkään postimerkistä! Luulen sen olevan näätä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti